Persoonlijke naamgeving Hepatica's

Bij Hepatica Van Noort kunt u uw hepatica’s een eigen naam geven! Zo geeft u uw hepatica een persoonlijk tintje en heeft u als het ware uw eigen hepatica. Wij gebruiken de door u gegeven naam namelijk in vrijwel alle gevallen ook op onze website. 

 

Nieuwe rassen

Wij kunnen ieder jaar weer grote verschillen opmerken in de kleur en vormen van onze gezaaide planten. Nadat wij ze hebben geselecteerd en beoordeeld worden ze gefotografeerd, waarna we ze aan het assortiment op onze website toevoegen. De hepatica’s staan hier in het begin nog onder een nummer, maar daar kunt u verandering in brengen! Het is namelijk de bedoeling dat alle rassen hepatica’s uiteindelijk een naam gaan krijgen. 


Naam geven hepatica

Bestelt u daarom een ras waar nog geen naam aan is verbonden, dan zullen wij u vragen of u deze ook een leuke naam wilt geven. U kunt de bloem bijvoorbeeld vernoemen naar een dierbare of overledene. Misschien wilt u wel een hepatica aan iemand cadeau geven en vindt u het leuk om deze bloem te vernoemen naar de ontvanger. De kans is zeer groot dat wij deze naam gaan gebruiken voor het ras. De door u gekozen naam komt vervolgens ook te staan op de website wanneer mensen deze plant willen bestellen. Op deze manier kunt u dus een origineel en persoonlijk cadeau geven aan vrienden en familieleden of kunt u iemand uit het verleden eren. U kunt natuurlijk ook u fantasie of de eigenschappen van de plant gebruiken bij de naamgeving. Lijkt het u leuk om te doen? Bekijk dan ons assortiment en kies een hepatica uit die nog geen naam heeft!